Snij- Serveerplanken

Angy

54x22x2 cm

Deze wil ik

De serveerplanken van Studio Stronk zijn over het algemeen wat groter vergeleken met de meesten serveerplanken. Je wilt het liefst dat de serveerplank wat langer is en minder breed zodat er een hoofdgerecht mee geserveerd kan worden en tegelijk niet zo veel ruimte inneemt. De zijkanten van deze serveerplank lopen schuin naar beneden zodat de serveerplank gemakkelijker op tafel te zetten is en er weer vanaf te pakken is. Dit in combinatie met een stevig maar licht materiaal wordt erg gewaardeerd bij het personeel en bij u.

Wilt uw bedrijfsnaam of logo erin gegraveerd hebben? Dat is uiteraard geen probleem bij Studio Stronk. Voor meer informatie verwijs ik u door naar de pagina’s graveren en lasergraveren.

Bunti

40x22x4 cm

Deze wil ik

Serveerplank Bunti is een stevige serveerplank van 19mm massief Eiken. Bunti kan gebruikt worden om diverse lekkernijen te serveren. 
De plank is 40cm lang en 22cm breed en is behandeld met een plantaardige olie. De plank heeft twee poten wat een extra stevigheid geeft en waardoor hij nog langer mee gaat.