Lasergraveren

Met lasergraveren kunnen we met meer precisie te werk gaan. Zoals u ziet hebben wij deze serveerplanken voor Heineken Experience gemaakt. In het logo van Heineken Experience zitten veel kleine details zoals de jaartallen naast de ster en de kleine letters van de tekst Amsterdam. Dit is alleen mogelijk met lasergraveren.

Het lasergraveren wordt gedaan door middel van een lasermachine. Afhankelijk van de grote van de tekst of logo, is de gemiddelde meerprijs ongeveer 6 Euro. Als u een logo heeft zonder kleine details, dan is graveren een optie. Graveren is over het algemeen goedkoper dan lasergraveren. 

U kunt uw broodplank, tapasplank, serveerplank of elk andere plank persoonlijker maken met een eigen tekst, bedrijfsnaam en logo. Hoe leuk zal het zijn om een broodplank cadeau te geven met een persoonlijke tekst voor vrienden die net een nieuwe keuken hebben. Of dat je bij iemand op visite bent en als verassing een tapasplank met lekkere borrelhapjes en een persoonlijke tekst op tafel legt.